Skoči na vsebino

Novo razumevanje procesov, ki gradijo boljše življenje
in boljši svet

Odgovorni smo do tistega, kar ljubimo, tega pa je z osvobajanjem vedno več.

David Cigoj

Razvoj zavesti knjiga

Quantum Tribe

postani sprememba
TIC Temnica

Seminarji

Seminar:  VSE BISTVENO O RAZVOJU ZAVESTI

KDAJ:  V soboto 22. maja 2021  ob 9.00 do 13.00

KJE:  V Stari šoli v Temnici na Krasu št.10 (Ista stavba kot TIC Temnica) TRAJANJE:  Pribl. 4 ure z odmori
CENA: 30,00 €

KAJ:  Lasten razvoj zavesti je v pravzaprav najpomembnejša, najbolj fascinantna in vznemirljiva tema za vsakega človeka. Je pa nekako najbolj obrobna. Pri njenem spoznavanju naj bi se oprli na najbolj zanesljiv vir, kjer ni zavajanj in manipulacij. Obstaja več dobrih virov, vendar je še najbolj zanesljiva znanost. Mogoče se komu zdi, da to ni njeno področje, pa je in tu je ustvarila izjemno obsežen in poglobljen korpus znanj. Čas je, da prenehamo z duhovnim beganjem od enega vira do drugega in gremo k tistemu, ki bo popolnoma odžejal našo potrebo po razumevanju.

ZAKAJ:  Vsi smo v procesu razvoja – posamezniki in družbe. Dobro je razumeti ne le sebe, temveč tudi druge ljudi, svoj narod in druge družbe. 

Na seminarju se bomo “naravnali” na razvoj. Višje je le bolje in nič ni slabše. Postajali bomo (ne nujno hitro) vedno bolj razumevajoči in zato sproščeni, ljubeči, kompetentni, odgovorni in dobrovoljni, kreativni in avtentični, objektivni in bližje resnici, zanesljivi in zaupanja vredni. Vedeli in razumeli bomo stvari, ki jih drugi ne. Vse to bo naredilo naše življenje bolj uspešno in kvalitetno.

V CENO 30 EUR je vklučen prigrizek v odmoru

PRIJAVA IN PLAČILO:  Spodaj prilagodite število udeležencev in kliknete na “daj v košaro,” nakar  nadaljujete nakup s plačilom preko paypala. V primeru težav ali morebitnih dodatnih vprašanj pišite na: info@razvojzavesti.si

PREDLOG ZA KOSILO: V koči na Trstelju, v eni od treh gostiln v Komnu ali v Opatjem selu.

“Perfektna lokacija, prijeten prostor, odlična družba, fascinantna tema. Bolje ne more biti. Škoda bi bilo zamuditi. Dogodek po katerem nisi nikoli več isti.” – Matej Frančeškin