Novo razumevanje procesov, ki gradijo boljše življenje
in boljši svet

To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak državljan tega sveta.

Dr. Oto Luthar, direktor ZRC SAZU

Razvoj zavesti določa naš celosten odnos do realnosti, kako se v njej znajdemo, si jo razlagamo, koliko jo zaobjamemo, poznamo, razumemo, uporabljamo, smo z njo povezani, pomirjeni, koliko smo do nje odgovorni in koliko jo ljubimo.

Razvoj zavesti določa naše razmišljanje, komuniciranje, obnašanje, delovanje, celosten (ne le finančni) uspeh, srečo, kvaliteto življenja, kreativnost, avtentičnost, odnose, vzgojo otrok, vodstveni stil in še veliko več.

Z razumevanjem razvoja zavesti boš sebe, narode in ljudi okrog sebe ugledal v popolnoma novi luči. Tisti, ki razume postane razumevajoč in s tem imeniten.

Pred kratkim smo se skoraj vsi opremili s pametnimi telefoni. Naslednja velika stvar bi lahko bila razumevanje človeškega razvoja.

Zaupamo le zanesljivim znanjem. Čas je, da presežemo new age.

Knjiga te bo usposobila, za umestitev med vodilne v evoluciji zavesti. Vedno več, bo onih, ki bodo vedeli. Ne ostani zadaj! Ne ostani neveden!

Glede na znanstvena spoznanja in meritve lahko sklepamo, da se Slovenci lahko v naslednjih 10 do 30 letih razvijemo do nove, izjemno ugodne in prosperitetne stopnje obstoja. Bodi med tistimi, ki razumejo ta proces in k njemu pripomorejo.

Pridruži se nam v neformalno povezavo za razvoj zavesti. To bo neke vrste znanstveno utemeljen nacionalni program za človeški razvoj. Tvorili bomo kritično maso ljudi, ki bo z ugodno vplivala na  kulturni razvoj, normalizacijo in izboljšavo življenja v Sloveniji.

Več v QUANTUM TRIBE.

foto _ seminarji

Seminarji

bistveno o razvoju zavesti in učinki v vsakodnevnem življenju

O avtorju

novinar, raziskovalec,
turistični vodnik

Quantum Tribe

postani
sprememba