Skoči na vsebino

Novo razumevanje procesov, ki gradijo boljše življenje
in boljši svet

Izšla je nova, dopolnjena in razširjena izdaja knjige Razvoj zavesti!

To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak državljan tega sveta.

Dr. Oto Luthar, direktor ZRC SAZU

Z razvojem zavesti se bo v celoti izboljšal tvoj odnos do vsega v tvoji realnosti, to kako si jo razlagaš, koliko je miselno zaobjameš, poznaš, razumeš, uporabljaš, se v njej znajdeš, si z njo povezan(a), z njo pomirjen(a), do nje ljubeč(a) in do nje odgovoren(na).

Krepila se bo tvoja sposobnost reflektiranja, izboljšalo tvoje komuniciranje, obnašanje, delovanje, celosten (ne le finančni) uspeh, kvaliteta življenja, kreativnost, avtentičnost, odnosi, vzgoja otrok, vodstveni stil in še veliko več.

Z razumevanjem razvoja zavesti boš sebe, druge ljudi in družbe ugledal(a) iz popolnoma nove, višje perspektive. Karikirano rečeno bo tvoja perspektiva na pol božanska. Postajal(a) boš vedno bolj razumevajoč(a), s tem pa ljubeč(a) in imeniten(na).

Vsako novo obdobje je tesno povezano z določeno tehnično novostjo. Naslednja velika stvar bi lahko bila družboslovno – humanistična: razvoj zavesti.

Zaupamo le zanesljivim znanjem. Čas je, da presežemo new age. Čas je, da se odpremo znanjem, ki niso ideološko, religiozno, nacionalno ali drugače obarvana. Odprimo se znanjem, ki združujejo in nas delajo boljše ljudi! Ta knjiga te bo usposobila, za umestitev med prvih nekaj tisoč Slovencev, ki stopajo na pot dinamičnega razvoja zavesti.

PRIDRUŽI SE NEFORMALNI POBUDI ZA RAZVOJ ZAVESTI V SLOVENIJI. Sčasoma bi ta pobuda lahko prerasla v znanstveno utemeljen nacionalni program. Tvorili bomo kritično maso ljudi, ki bo ugodno vplivala na  kulturni razvoj, normalizacijo in izboljšavo življenja v Sloveniji.

Več v QUANTUM TRIBE.

 

foto _ seminarji

Seminarji

bistveno o razvoju zavesti in učinki v vsakodnevnem življenju

O avtorju

novinar, raziskovalec,
turistični vodnik

Quantum Tribe

postani
sprememba